Antalya’da ’Sevgili’ Kazası: 20 Yaralı

Antalya’da ’Sevgili’ Kazası: 20 Yaralı
Antalya'da, iddiaya göre kavga eden iki sevgiliden biri otomobilini diğerinin otomobili üzerine sürdü. Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, servis midibüsüyle çarpıştı. Kazada 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya'nın Kepez ilçesi Serik Caddesi Antalya-Alanya yolu D400 Karayolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, doktor olan U.S. ile sevgilisi Z.M. tartıştı. Bunun üzerine iki sevgili otomobillerine binerek kent merkezine hareket etti ve Serik Caddesi yan yola geldiklerinde U.S., 07 GEV 97 plakalı otomobilini sevgilisi Z.M.'nin kullandığı 07 EBP 75 plakalı aracının üzerine sürdü. Paniğe kapılan genç kadın direksiyon hakimiyetini kaybedince, aynı yönde seyreden ve içerisinde Antalya Havalimanı'nda görevli güvenlik personelinin bulunduğu 07 FZA 91 plakalı midibüsle çarpıştı.

Antalya’da ’Sevgili’ Kazası: 20 Yaralı

Çarpışmanın şiddetiyle midibüs yan yola devrildi ve kazada ismi henüz belirlenemeyen midibüs sürücüsünün de aralarında olduğu 20 kişi yaralandı. Kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar çevre hastanelere sevk edilirken, hurdaya dönen araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Antalya’da ’Sevgili’ Kazası: 20 Yaralı

Öte yandan, görgü tanıklarından biri de iki otomobilin hızlı bir şekilde seyir halinde olduğunu, bir otomobilin diğerinin üzerine doğru sürülmesiyle kazanın meydana geldiğini anlattı.