Antep'te Rize hazırlıkları başladı

Antep'te Rize hazırlıkları başladı
Süper Ligin 21. Hafta açılış karşılaşmasında Cuma günü Rize’de Ç.Rizespor ile karşılaşacak Gaziantepspor, Rize maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 14 Şubat Cuma günü saat 20:00’da Rize’de Ç.Rizespor ile karşılaşacak Gaziantepspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bu akşamki antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Sergen Yalçın ile teknik ekipten Tahsin Tam, Stefano Morreno, Murat Kaytaz ve Kaleci Antrenörü Murat Şahin yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık koşusu, pas ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirildi.

Kırmızı-Siyahlı ekip, Ç.Rize karşılaşmasının hazırlıklarına yarın (11 Şubat Salı günü) yapacağı antrenman ile devam edecek.

Öte yandan Antep ekibinde Ç. Rizespor maçının kafile programı da belli oldu. Buna göre Kırmızı-Siyahlı kafile 13 Şubat Perşembe günü saat 15:00’da Özel Uçakla Trabzon’a gidecek ve karayoluyla Rize’ye geçecek. 14 Şubat Cuma günü oynanacak karşılaşmanın ardından aynı gün saat 24:00’da Trabzon’dan Özel Uçakla Gaziantep’e dönecek.

gaziantepspor-antrenmani.20140210193342.jpg