Antika Eşya Deposu Soyan Şahıslar Yakalandı: 2 Tutuklama

Antika Eşya Deposu Soyan Şahıslar Yakalandı: 2 Tutuklama
KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde antika eşya deposunda gerçekleşen hırsızlık olayına ilişkin olarak 5 şahıs yakalandı.

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde antika eşya deposunda gerçekleşen hırsızlık olayına ilişkin olarak 5 şahıs yakalandı. Şahıslardan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 2'si tutuklandı.

29 Kasım tarihinde Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakoca Caddesi üzerinde antika eşyaların bulunduğu depoda gerçekleşen hırsızlık olayına ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin E.O., E.O., T.O., S.D. ve M.O. isimli şahıslar olduğunu belirleye ekipler gerçekleşen operasyonla şahısları gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerde T.O., S.D. ve M.O. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, E.O. ve E.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.