Anzer Balı Kooperatifi’nde Yönetim Değişikliği

Anzer Balı Kooperatifi’nde Yönetim Değişikliği
Dünyaca ünlü Anzer Balı’nın üretim ve satışından sorumlu olan Anzer Balı Kooperatifi’nde yeni yönetim görevi devraldı.

Dünyanın en şifalı balı olarak kabul edilen Anzer Balı’nın yetkili üretim ve satış sorumluluğunu üzerinde bulunduran Anzer Balı Kooperatifinde yönetim değişikliği yapıldı.

Uzun süredir kooperatif başkanlığını yürüten Şükrü Çatır görevi yapılan kongre ile Osman Civelek’e devretti. Yeni yönetim kooperatif binasında gerçekleştirdikleri toplantı ile görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre Civelek kooperatif başkanı seçilirken; Reşit Hapeloğlu Başkan Yardımcılığına ve İbrahim Bilgin Muhasip üyeliğe getirildi.

rize-anzer-bali-kooperatifi’nde-yonetim-degisikligi-1.jpg

Anzer Balı Kooperatifi Başkanı Osman Civelek yaptığı değerlendirmede, “Bu bir nöbet değişimidir. Çalışmalarımıza başladık. Anzer Balı’nı diğer ballardar ayıran en önemli özellik Hacettepe Üniversitesi’nde yapılan tahliller sonucu olumlu rapor alan balların raporları ile birlikte mühürlü şişelerde satılmasıdır. Oluşan bu güveni koruyacağız. Aynı zamanda piyasada bolca bulunan sahte Anzer Balları ile de mücadelemiz sürecek. Gerçek Anzer Balı’nın tek satış noktası kooperatifimizdir tüketicilerimize. Tüketicilerimize aldatılmamaları için kooperatifimizin mührü ve üniversitenin vermiş olduğu rapor bulunmayan balları almamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Civelek, şuan ellerinde hiç bal bulunmadığını ancak ellerinde yeterli miktarda polen bulunduğunu belirtti. Üretimin başladığını belirten Civelek, bal sağımının tahminen Ağustos ayının sonlarına doğru gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.