Anzer ürünlerine ilgi büyük

Anzer ürünlerine ilgi büyük
Trabzon Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Doğal Ürünler Mağaza İşletmecisi Yasin Köroğlu, yurtiçinden ve körfez ülkelerinden gelen misafirlerin Anzer Ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Şehr-i Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi resmi satış yeri olan Haunedy işletmecisi Yasin Köroğlu, doğal ürünler mağazamıza gelen yurt içi ve yurt dışı misafirlerin en fazla ilgiyi anzer ürünlerine gösterdiğini vurguladı.

Köroğlu, “Haundedy olarak Rize Şehr-i Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Mühürlü Anzer Balı, Mühürlü Anzer Poleni, anzer propolisi ve diğer anzer ürünleri resmi satış yeriyiz. Yurtiçi ve yurt dışı misafirlerimiz, diğer doğal ürünlerimiz ile birlikte, bal çeşitlerimizi ve özellikle de Anzer balını almaktadırlar. Şehr-i Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Anzer balımız, anzer kooperatifinden mühürlü, belgeli, seri numaralı, üniversiteden tahlilli, dünyaca meşhur, orijinal anzer balıdır. Yerli misafirlerimiz ile birlikte körfez ülkelerinden gelen arap misafirlerimiz en fazla ilgiyi anzer ürünlerine göstermektedirler. Anzer ürünleri ile birlikte, kestane balı, çiçek balı, deli bal, karakovan çiçek balı, çam balı, sedir balı da ilgi görmektedir. Malum gribal enfeksiyon ve salgın hastalıklar nedeni ile, Anzer balı, anzer poleni, anzer propolisi, saf arı sütü ve arı ekmeğinden oluşan Anzer Atom karışımı da çok fazla ilgi görmektedir. Biz Haunedy Doğal Ürünler Mağazası olarak, ürünlerin en doğalını, en kalitelisini, en uygun fiyata misafirlerimize sunmaya çalışmaktayız. Bizim ürünlerimiz kendi kendini reklam ediyor. Misafirlerimizin çoğu tavsiye ile bize geliyor. Bizden bal alan, lokum alan, kahve alan, çay alan yakınına, arkadaşına öneriyor. Yurtdışından gelen misafirler bizim ürün resmini göstererek, bizim mağazamıza getirmesini istiyor kendilerini. Bize yurt içi ve yurtdışından ürün almaya gelenleri müşteri olarak görmüyoruz. Öncelikle misafir olduğu bilinci ile hareket ediyoruz. İster seyahat acentası turla gelsin, ister kendi aracı ile gelsin misafir olarak ağırlıyoruz. Çayını, kahvesini, lokumunu, nar çayını, karadut, nane limon çayını ikram ediyoruz. Bundan çok memnun oluyor misafirlerimiz. Ürünlerimizi alanlar telefonla, web sitemizden ve sosyal medya üzerinden de sipariş veriyorlar. Anlaşmalı kargolarımızla, strafor köpük içerisinde, güvenli şekilde Türkiye’nin her tarafına ve yurt dışına kargo gönderiyoruz.“ dedi.

Haunedy Doğal Ürünler Mağaza işletmecisi Yasin Köroğlu, mağazamıza, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman, Ürdün, Katar, Filistin, Almanya, Fransa, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Irak, İran gibi dünyanın her yerinden misafirlerimiz gelmektedir. Trabzon’a gelen misafirlerimiz yaylalarımızı gezmekte, Uzungöl, Sümela Manastırı, Sera Gölü, Çal Mağarası, Ganita, Boztepe, Ayasofya Camisi gibi yerleri ziyaret etmekte, alışveriş için de bize veya bize benzer mağazalara uğramaktadır. Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağazamızda en fazla ilgiyi Mühürlü Anzer Balı ve Anzer ürünleri görmektedir.“ diye konuştu.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.