Aracıyla Köpeğe Çarpmak İstemeyen TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu ve Eşi Ölümden Döndü

Aracıyla Köpeğe Çarpmak İstemeyen TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu ve Eşi Ölümden Döndü
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şube Başkanı ve Çaykur Rizespor Altyapı Antrenörlerinden Bilal Karafazlıoğlu, İyidere’de trafik kazası geçirdi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şube Başkanı ve Çaykur Rizespor Altyapı Antrenörlerinden Bilal Karafazlıoğlu ile eşi, İyidere ilçesi Denizgören Köyüne seyir halinde iken önüne çıkan köpeğe çarpmamak isterken kaza geçirdi. Ölümden dönen Karafazlıoğlu ve eşi kazayı yara almadan atlattı.

Kaza ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Karafazlıoğlu, şunları kaydetti: “Kemer ve hız çok önemli. Akşam eşimle köye giderken , İyidere Denizgören mevkiinde köpeğe vurmamak için firene basmamız sebebiyle ufak bir kaza atlattık. Emniyet kemeri takmamız ve yavaş gitmemizden dolayı Allah'a şükür ki en ufak bir darbe almadan kazayı atlattık. Nihayetinde köpek de bir canlı. Şer sandığımız şeyde de bir hayr vardır.”

araciyla-kopege-carpmak-istemeyen-tufad-rize-sube-baskani-bilal-karafazlioglu-ve-esi-olumden-dondu-2.jpgaraciyla-kopege-carpmak-istemeyen-tufad-rize-sube-baskani-bilal-karafazlioglu-ve-esi-olumden-dondu-3.jpg