Aramızdan Ayrılalı 3 Yıl Oldu

Aramızdan Ayrılalı 3 Yıl Oldu
İlimiz kanaat önderlerinden aynı zamanda Rize Merkez Vaizi olan merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca efendi, ölümünün 3`üncü yılında sevenleri ve talebeleri tarafından dualarla yad edilecek.

Anma merasimi ile ilgili merhum hoca efendinin kurucusu olduğu İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve anma merasimi tertip komitesi başkanı İlahiyatçı-Yazar Mustafa Okur başkanlığındaki oluşturulan heyet çalışmalarına başladı. Okur, şunları söyledi:

“20 Ekim 2012 Cumartesi günü sabah saat 10:00’da Güneysu ilçesi Zavendik Köyü’nde merhum hocamızın başkanlığında yaptırılan ve vefatından sonra adı verilen Zavendikli Mustafa Hoca Camiinde yöremizin güzel sesli hafızları tarafından Kuran-ı Kerim ve Kasideler içeren anma merasimi düzenlenecek. Aynı gün saat 17:30 ‘da Rize Merkez Sahil Camiinde yine Kuran-ı Kerim, Hatim ve Dualarla yad edilecek. Her iki merasime de gerek hoca efendimizin sağlığında gerek vefatından sonra vakfımızı maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan tüm hocamızın gönül dostlarının katılımını bekliyoruz.”