Arap Acentelerinden Ayder Gezisi

Arap Acentelerinden Ayder Gezisi
Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Ortadoğu’nun en güçlü 20 acente sahipleri kış turizmi için Ayder'de incelemelerde bulundu.

Ayder ziyaretinde 20 kişilik kafileye Doğa Resort Otel sahibi ve otel işletmecisi Semih Fatih Kızıltan eşlik etti.

Ziyaretin amacıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kızıltan, bölgedeki yeni turistik yerleri tanıtmak istediklerinin altını çizerek, “Bölgemizdeki yeni destinasyonları göstermek adına tanıtım çalışması yaptık. Misafirlerimiz oldukça yoğunlukla müşteri portföyüne sahip müşterileri bölgemize gönderen kişiler olmasına rağmen bölgeyi tanımıyorlardı. Biz Ayder'i tanıtmak istedik.

96-001.jpg

Kış turizmini Ortadoğu’daki insanlara anlatmak istediklerinin altını çizen Kızıltan, "Bölgeye faydası özellikle kış turizmini hareketlendirmek adına kış turizminin ılıman geçtiğini insanlara birebir göstermek. Doğa turizmi ve yayla turizminde beyaz örtüyü anlatabilmek ilk amacımız. Bir işin ekonomik boyutu var. Ortadoğu’dan gelen insanların özellikle yaz sezonunda fiyatların yüksekliğinden gelemeyen insanlar var. Bu kesimi bir kış sezonunda destekleyebiliyoruz. Daha ekonomik bir çalışma yapabiliyoruz. 12 ay nasıl biz turizmi hayata geçirebiliriz. Özellikle Ortadoğu pazarıyla ilgili çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Ortadoğdu’da çalıştığımız acente şirketlerinin bizden önemli bir istekleri var. Kış sezonunda da uçak firmalarının direk seferlere açılmasını istiyorlar. Bu haftanın belli günleri olsa dahi direk sefer talepleri var. Bu konuda ülke olarak çok ciddi çalışmalara imza atmamız lazım. 12 ay hedefimizi bu desteklerle tutturalım" şeklinde konuştu.

22-028.jpg

ayder-doga-resort.jpg

245-002.jpg

ds-005.jpg