Arazi kavgası silahlı kavgaya dönüştü 4 ölü 3 yaralı VİDEO İZLE

Arazi kavgası silahlı kavgaya dönüştü 4 ölü 3 yaralı VİDEO İZLE
Ordu’nun İkizce ilçesinde akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan silahlı kavgada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Ordu’nun İkizce İlçesi Şenbolluk beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı.

Keriş mahallesinde Haydar Dikbıyık, Sekmen ailesinin kullandığı yolun bir bölümüne kazık çakarak kapatmak istedi. Olaya tepki gösteren Sekmen ailesi, bölgeye giderek akrabaları olan Haydar Dikbıyık ile tartışmaya başladı. Bu sırada aynı mevkide fındık toplayan ailelerin de dahi olmasıyla kavga büyüdü ve her iki taraf da silahını ateşledi.

Bir anda mermilerin havada uçuştuğu olayda, Haydar Dikbıyık (73), Mustafa Dikbıyık (61), Yüksel Dikbıyık (37), Fahri Sekmen ( 25), Muammer Sekmen (26), Sezgin Sekmen (30) ve Şakir Sekmen (25) yaralandılar.

orduda-arazi-anlasmazligi-3-olu,-4-yarali--1.jpg

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Haydar Dikbıyık olay yerinde, oğlu Mustafa Dikbıyık kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi’nde, Fahri Sekmen ise Ünye Özel Çakırtepe Hastanesinde hayatını kaybetti.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yüksel Dikbıyık ile Sezgin Sekmen Ordu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Jandarma ekipleri olay yerinde, Polis ise yaralıların bulunduğu hastanede geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

orduda-arazi-anlasmazligi-3-olu,-4-yarali--2.jpg

4 kişiden 2'si güvenlik gerekçesiyle Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevkedildi

Yaralılardan Muammer Sekmen (26) ve Şakir Sekmen (25) yoğun güvenlik önlemleri altında Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bacaklarından ve dizlerinden kurşunla yaralanan Muammer Sekmen ve Şakir Sekmen'in tedavisi sürüyor.

ÖLÜ SAYISI 4 OLDU

Ordu'nun İkizce İlçesi'nde arazi sınır anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada ölü sayısı 4'e yükseldi. Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sezgin Sekmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili Jandarmanın başlattığı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.