Arazi Tartışması Kanlı Bitti

Arazi Tartışması Kanlı Bitti
Emekli astsubay arsa tartışması yüzünden ilköğretim okulu öğretmeni ile kardeşlerine kurşun yağdırdı. Olayda öğretmen ağır yaralanırken 2 kardeş ise hafif şekilde yaralandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erenyurt İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Mehmet Yılmaz, oturduğu Nuriye Mahallesi'nden arsa aldı. Aldığı arsayı kardeşlerine de göstermek isteyen öğretmen Mehmet Yılmaz, arsa bitişiğinde bulunan bina sahibi Necati F. ve oğlu Oğuzhan F. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine astsubay emeklisi Necati F., silahını çıkararak Yılmaz kardeşlere ateş etmeye başladı.

Olayda Öğretmen Mehmet Yılmaz (35) başından, Cemal Yılmaz (45) ise koluna isabet eden kurşunla yaralanırken, Süleyman Yılmaz (35) da kavga sırasında yere düşerek kolunu incitti.

Yaralılar Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken durumu ağır olan Mehmet Yılmaz, Samsun'a sevk edildi.

Olayda silahla 2 kişiyi yaralayan Necati F. ve oğlu Oğuzhan F,. polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.