Arda, Atletico'dan ayrılacak mı?

Arda, Atletico'dan ayrılacak mı?
Arda Turan transfer dedikodularına son noktayı koydu. Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu, kulübünde çok mutlu olduğunu ve takımla birlikte daha çok büyümek istediğini söyledi.

İspanya La Liga’da Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan, Gol programına telefonla katılarak soruları yanıtladı.
 
"Takımla birlikte daha çok büyümek istiyorum"
 
Milli futbolcu transfer dedikodularına son noktayı koydu. Ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ya da Liverpool’a gideceği iddialarına yanıt veren yıldız futbolcu, Atletico Madrid’de çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte adı Manchester United ve Liverpool gibi Avrupa’nın dev kulüpleriyle anılmaya başladığının hatırlatılması üzerine Arda, "Atletico Madrid’de inanılmaz derecede mutluyum. Önümüzdeki kupaları kazanmaya odaklanmış durumdayım. Kulübümle sözleşmem de 2017 yılına kadar devam ediyor. Burada takımla birlilte daha çok büyümek ve savaşmak istiyorum. Atletico Madrid ile birlikte kupalar kazanmaya çalışacağım" dedi.