Arda Turan: 'Sinem'le ayrıldık'

Arda Turan: 'Sinem'le ayrıldık'
Arda Turan, ilişkileri hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu.

Bugüne kadar birçok kez ayrılıp yeniden bir araya gelen Sinem Kobal ve Arda Turan ilişkisinde her gün yeni bir olay yaşanıyor.

Son olarak 26 Aralık'taki düğünün iptal edilmesinin ardından Sinem Kobal'ın Arda Turan'ı terk ettiği söylenmişti. Kobal da Turan da bu konuda sessiz kalmayı tercih etti ve açıklama yapmamıştı.

Ancak geçtiğimiz haftalarda ünlü futbolcu Turan, sessizliğini bozdu ve ayrılık haberini yalanlayarak, ''Sinem çocukluk aşkım. Sorunlar olabilir. Sinem'le de bu durumları değerlendiriyoruz. Sarı fırtına başımızın tacı. O hâlâ nişanlım'' demişti.

Turan bu açıklamanın hemen ardından ise İstanbul gecelerinde çapkınlık yaparken yakalanmış ve Sinem Kobal'dan sert tepki almıştı. İlişkileri yılan hikayesine dönen çift tüm bu yaşananlara rağmen resmi bir açıklama yapmamıştı. Ancak Arda Turan, sonunda ilk defa ayrıldıklarını itiraf etti. 

Beş yıllık ilişkilerini evlenmek üzereyken bitiren ikiliden Turan, "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Mert Öğün'e ayrıldıklarını itiraf etti. Öğün'e, Sinem Kobal'la ilişkisi için Turan, "Şu an ayrıyız" dedi.