Ardeşen AK Adayları Bağrına Bastı

Ardeşen AK Adayları Bağrına Bastı
14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Rize’nin Ardeşen ilçesinde AK Parti Milletvekili Adayları yoğun ilgi ile karşılandı.

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından Ardeşen ilçesinde ilçe bazlı aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Adayları Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer, Ardeşen İlçe Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. Ardından AK Partili Milletvekili Adayları Ardeşen ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Teşkilat mensupları ve Ardeşenli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım programında bir konuşma gerçekleştiren Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, AK Parti teşkilatlarının güçlü yapısına değindi. Milletvekili Adayı Av. Mertoğlu, "Siz varsanız biz varız. AK Parti teşkilatlarının güçlü yapısıyla birlikte ülkemiz değişti ve gelişti. Rize'den büyük bir destekle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağız" dedi.

Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer konuşmasında Ardeşenli vatandaşların ilgi alakasından bahsederek, "Ardeşen sokaklarında dolaşırken vatandaşlarımızla çok sıcak ve yakın bir bağ kuruyoruz. Hemşehrilerimiz bizi bağrına bastı. Sevgisine mahzar etti. Biz bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Tüm gücümüzle çalışıp yanlarında olacağız" dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise, "Rize'de her kesimi kucaklayarak, her görüşe saygı duyarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Kapsayıcı ve hoşgörülü olup büyük bir oy oranıyla Rize'den 3-0 ile seçimi neticelendireceğiz." Şeklinde konuştu.

AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kayha, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katıldığı programlarda Ardeşenli vatandaşların AK Parti Milletvekili adaylarını büyük bir sevgi ve samimiyetle karşıladıkları görüldü.

ardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-6.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-8.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-7-001.jpgmuhammed-avci-001.jpgharun-mertoglu.jpgyilmaz-katmer.jpghikmet-ayar.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-1-001.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-9.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-11.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-12.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-16.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-17.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-18.jpgardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-19.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.