Ardeşen BAL'a Kalkandere Amatöre

Ardeşen BAL'a Kalkandere Amatöre
Kalkanderespor'u penaltı atışları sonucu mağlup eden Ardeşenspor, Bal Ligine yükseldi. kKalkanderespor ise Amatör kümeye düştü.

Rize 1. Amatör Küme Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve Bal Ligine Yükselme Baraj Maçı oynamaya hak kazanan Ardeşenspor, Bal Ligi temsilcisi Kalkanderespor'u penaltı atışları sonucu mağlup ederek rakibiyle yer değiştirdi.

Rize'nin Derepazarı İlçe Stadında oynanan Bal Ligi baraj maçında Bal Ligi temsilcisi Kalkanderespor, Ardeşenspor’a penaltı atışları sonucunda yenilince Bal Liginden 1. Amatör Kümeye düştü. Ardeşenspor ise Bal Ligine yükseldi.

Normal ve uzatma süresi 0-0 sona eren karşılaşmada penaltı atışlarında Ardeşenspor, Kalkanderespor’u 7-6 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmayı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Derepazarı Kaymakamı Tunahan Çil, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Kalkanderespor Kulüp Başkanı Refik Çolak, Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu ve her iki takımın taraftararı ve sporseverler izledi.

kalkanderespor-ardseenspor-maci.jpg