Ardeşen Fırtınası İstanbul'u Yıktı!

Ardeşen Fırtınası İstanbul'u Yıktı!
Hentbol Bayanlar Süper Liginde Ardeşen GSK, Üsküdar Belediyespor’u İstanbul’da farklı yenerek liderliğini sürdürdü.

Ardeşen GSK, Hentbol Bayanlar Süper Liginde tarih yazmaya devam ediyor. Ardeşen GSK, İstanbul'da oynanan maçta Üsküdar Belediyespor'u 33-24 mağlup etti. Çamlıca Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk yarısını da Ardeşen GSK, 16-12 önde tamamladı.

Ardeşen GSK, ligde 5. Maçını da kazandı.

ardesen-gsk-liderligini-korudu.jpg

Hentbol Bayanlar Süper Ligi 5. Haftasında İstanbul’da Üsküdar Belediyespor'a konuk olan Lider Ardeşen GSK, rakibini 9 sayı farkla yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. Ligde namağlup olarak liderliğini sürdüren Rize temsilcisi, üst üste 5 maçını da kazanarak liderliğini perçinledi.

uskudar-belediyespor--ardesen-gsk.jpg

NAMAĞLUP DEVAM
 
Hentbol’da tarihi bir başlangıç yapan Ardeşen GSK, süper lig tarihinde ilk defa namağlup liderlik koltuğunu sürdürmeye devam etti. Bu sonuçla puanını 10 yapan Ardeşen GSK, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam etti.
 
İSTANBUL TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI
 
İstanbul'da yaşayan Rizeliler takımını yalnız bırakmazken, tribünde yer alan 500 kadar Ardeşen taraftarı maç boyunca takımını destekleyerek sahip çıktı.
 
COŞKU DORUKLARA ULAŞTI
 
Maç Boyunca Tribünde Tulum Çalarak Tempo Tutan Taraftarlar, Devre Arası ve Maç Sonu Galibiyeti Uzunca Bir Süre Horon Oynayarak Kutlarken, Horon Halkasına Kulüp Yöneticileri, Teknik Ekip ve Sporcular da Katıldı.
 
Ardeşen GSK’ya Galibiyeti Getiren Golleri Aslı İskit (15), Perihan Topaloğlu (8), Fatmagül Sakızcan (4), Sandra Nikceviç (2), Kübra Şen (2), Slava Burlaschenko (1) ve Melek Yazıcı (1) Kaydetti.

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(10).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(9).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(8).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(7).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk.jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(1).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(2).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(3).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(4).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(5).jpg

uskudar-belediyesi-ardesen-gsk-(6).jpg