Ardeşen GS Manken Sporcu Transfer Etti!

Ardeşen GS Manken Sporcu Transfer Etti!
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, mankenleri aratmayacak güzellikteki üniversiteli 3 sporcu ile anlaşma sağladı.

Bu sezon Süper Ligi hedefleyen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, Trabzon Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımının mankenleri aratmayacak güzellikteki üniversiteli 3 sporcusu ile anlaşma sağlayarak transfer ettiği sporcular için imza töreni düzenledi.

Uzun yıllar hentbol tecrübesi bulunan Mehtap Gençoğlu (23), Serpil Değermenci (23) ve Derya Zengin’i (20) renklerine bağlayan Ardeşen GS, bu sezon süper lig parolasıyla mücadele edecek.

Ardeşen Kaymakamlık makamında yapılan törene, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş başkanlık yaparken, törene Kulüp Başkanı S. Rauf Oğuz, Teknik Direktör Fatma Badoğlu, Takım oyuncularından Yasemin ve transferi gerçekleştirilen üniversiteli güzel sporcular katıldı.

1.20110819013236..jpg

2.20110819013208..jpg

Transferleri gerçekleşen genç oyuncular yaptıkları açıklamada, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde mücadele etmek için sabırsızlandıklarını belirterek, “Ardeşen GS’yi şampiyon olarak süper lige taşımak istiyoruz.” dedi.

5.20110819013438..jpg

Ardeşen GS Kulüp Başkanı S. Rauf Oğuz ise, Trabzon Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol takımının ligden çekildiğini anımsatarak, “Bu sayede, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan hentbol takımımızın Trabzon ve Rize’ye hitap edecek ortak bir takım olmasını hedefliyoruz. Yeni transferlerimizle birlikte şampiyon olarak süper lige çıkmak istiyoruz.” dedi.

Yeni transfer olan sporculara hoş geldiniz dilekleri ile konuşmasına başlayan Ardeşen Kaymakam’ı İlyas Memiş ise yeni transfer olan genç sporculara hitaben, “Takımımıza gelişinizle birlikte, takımımız daha da güçlenmiş olacak. Sizlerin ve takımımızın diğer başarılı oyuncuları sayesinde güzel maçlar ve güzel sonuçlar çıkartarak, süper lige şampiyon olarak çıkma noktasında katkılarınızın olmasını bekliyoruz.” dedi.

Trabzon’da uzun yıllar tecrübe edinen yeni transferler, Mehtap Gençoğlu (23) ve Serpil Değermenci (23) 12 yıldır, Derya Zengin (20) ise 7 yıldır hentbol oynarken, her üç oyuncuda Trabzon’da Beden eğitimi öğretmenliği okuyor.

mehtap-gencoglu.jpg

serpil-degermenci.jpg

derya-zengin.jpg