Ardeşen GSK Destek İstedi

Ardeşen GSK Destek İstedi
Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig’de mücadele eden Ardeşen GSK takımı sporcuları, Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret ederek, Avrupa Kupası yolunda destek istedi.

Vali Çakır Ardeşen GSK kulüp Başkanı Rauf Oğuz’dan takım ve oyuncularla ilgili bilgiler aldı. Kulüp Başkanı Rauf Oğuz’u kutlayarak hafta sonu oynayacakları karşılaşma için başarılar diledi. Kulüp Başkanı Oğuz ise, Vali Çakır’ı Ardeşen de oynayacakları karşılaşmalara davet etti.

Vali Çakır, "Rize'nin spor takımlarının herhangi birisinin Avrupa Kupalarında mücadele ediyor olması ilin gençliği ve tanıtımı için çok önemlidir.  Avrupa Kupalarında daha güzel işler yapabileceğinizi düşünüyorum. İnşallah bu başarınız devam eder. Ben buradan hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

ds.20140204224916.jpg

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig’de mücadele eden Ardeşen GSK 8 Şubat 2014 Cumartesi günü ve 9 Şubat 2014 Pazar günü saat 16:00’da Sırbistan’ın ZRK Naisa-Nis takımıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor salonunda karşılaşacaktır.