Ardeşen GSK, Dörtlü Finale Yükseldi

Ardeşen GSK, Dörtlü Finale Yükseldi
Süper Lig Lideri Ardeşen GSK, Türkiye Kupasında da dolu dizgin yoluna devam ediyor. Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Sivas Belediyespor'u farklı mağlup ederek tur atlayan Rize ekibi kupaya bir adım daha yaklaştı.

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. Maçında Sivas Belediyespor’u 34–13 mağlup eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, tur atlayarak Dörtlü Finale yükseldi.

Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da ev sahibi ekip 12 – 7 önde tamamladı.

Bu sonuçla adını dörtlü finale yazdıran Ardeşen GSK, kendisi ile birlikte dörtlü finale yükselen takımlarla birlikte tarafsız bir sahada yarı final ve final mücadelesi yapacak.

Mart ayının son haftasında oynanması beklenen final müsabakalarının kuraları ise Türkiye Hentbol Federasyonunca çekilecek. 

Salon: Ardeşen MYO

Hakemler: Mesut Erdoğan, Mustafa Kankaya

Ardeşen GSK: Kristine (Jelena), Tea, Tanja, Melek 3, Yaroslava 2, Duygu 3, Sıdıka, Neslihan 5, Tamara 1, Yuliya 3, Gamze 2, Zoria 1, Barbara 11, Olga 3

Sivas Belediyespor: Daira, Gökçay, Kader 1, Nazik 4, Büşra 1, Bahar 2, Arife 4, Zemhanur, Songül 1, Neyzanur, Ayşenur

CUMARTESİ GÜNÜ PRESTİJ MAÇI

Ardeşen GSK, ligde liderliği garantilerken, Cumartesi günü ise ligin son ve prestij maçına çıkacak. Karşılaşma 17:00’da Ardeşen MYO Spor Salonunda oynanacak.