Ardeşen GSK, Evinde ATMACA!

Ardeşen GSK, Evinde ATMACA!
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Maltepe Belediyespor Kulübü’nü (BSK) mağlup etti, seride 1-1 eşitliği sağladı.

Ardeşen GSK, THF Bayanlar Süper Ligi Play-Off 1. Tur karşılaşmasının 2. Maçında konuk ettiği Maltepe Belediyespor’u Atmaca misali avladı.

Hentbolde Avrupa Kupalarına katılacak olan takımların belirleneceği Play-Off 1. Tur karşılaşmasının 2. maçında kendi saha ve seyircisi önünde Maltepe Belediyespor’u ağırlayan Ardeşen GSK, karşılaşmadan 26 - 24 galip ayrıldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen MYO Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ise 11- 11 beraberlikle tamamlandı.

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-2.jpg

Karşılaşmanın her iki devresinde de büyük taraftar desteği alan Ardeşen GSK, skor ve hücüm üstünlüğünü korudu. Maçın bitimine dek taraftarından tam destek gören Bordo-Beyazlı ekip Maltepe Belediyespor’u adeta Atmaca misali avladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Maltepe BSK deplasmanından 26-25 mağlup ayrılan Ardeşen GSK, kendi evinde aldığı bu galibiyetle büyük moral depoladı.

3 serilik Play-Off karşılaşmasının son maçını yine kendi evi ve seyircisi önünde Maltepe Belediyespor’la oynayacak olan temsilcimiz, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılırsa Avrupa’ya gidecek olan 4. takım olacak.

TARAFTAR REKORU KIRILDI!

Ardeşen GSK, lig başından bu yana ağırlamadığı taraftarı bu maçta ağırladı. 4 Bin dolayında taraftarın izlediği karşılaşmayı çok sayıda önemli isim de izledi.

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-5.jpg

HEMEN ARDINDAN ŞAMPİYONLUK PLAY-OFF’U BAŞLIYOR!

Avrupa’ya gidecek olan takımların belirleneceği 1. Tur Play-Off karşılaşmaları sonrası Lig şampiyonunun belirleneceği 2. Tur Play-Off karşılaşmaları başlayacak. 5 serilik 2. Tur Play-Off karşılaşmalarında Ardeşen GSK’nın rakibi Antalya Muratpaşa Belediyespor olurken, bu karşılaşmanın ilk maçı Antalya deplasmanında, son iki maçı ise Ardeşen’de oynanacak.

SALON: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor Salonu

HAKEMLER: Murat Çelik, Cengiz Ömer

ARDEŞEN GSK: Jelena (K), Serpil (K), Yasemin (1), Çiğdem, Tülay, Gamze, Rüveyda(1), Neslihan Yakupoğlu (4), Merve, Mesude(2), Mehtap (1), Buket (9), İlke (8), Fatma, Neslihan Kurtoğlu

TEKNİK DİREKTÖR: Hüsnü Kemal DURAK

ANTRENÖR: Şevki DEMİROĞLU, Osman Nuri YAZICI

MALTEPE BSK: Anca, Esra ÇOLAK, Esra YUMER(7), Zekiye, Sıdıka(3), Pelinsu, Merve BAL, Çiğdem(4), Merve TOKER, Asiye(4), Derya(3), Özge, Gamze(3), Cansu, Fatma, Sena

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail GÜNEY

ANTRENÖR: Tuğan ALPSAL

İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR:  Mesude Adıyaman (Ardeşen Gençlikspor), Çiğdem Özcan, Asiye Çelik, Derya Aksu (Maltepe Belediyespor)

SARI KART:  Rüveyda Halıcı, Mesude Adıyaman, Mehtap Gençoğlu (Ardeşen Gençlikspor), Esra Çolak, Sıdıka Kurban, Merve Toker (Maltepe Belediyespor)

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-1.jpg

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-3.jpg

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-4.jpg

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-6.jpg

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-7.jpg

ardesen-gsk,-evinde-atmaca-8.jpg