Ardeşen GSK, Galibiyetle Başlamak İstiyor

Ardeşen GSK, Galibiyetle Başlamak İstiyor
Bayanlar Hentbol Süper Lig’inde sezonun ilk maçına çıkacak Ardeşen GSK, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde sezonun ilk maçında pazar günü kendi evi ve seyircisi önünde İzmir Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Ardeşen Gençlikspor’un Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

husnu-kemal-durak.20130914153558.jpgSezon arası takımda 4 oyuncu takviye ettiklerini kaydeden Durak, “Bu sezon kadromuzu önemli ölçüde güçlendirdik. 2 ay önce çalışmalarına başladığımız hazırlık dönemini de çok verimli geçti. Temennimiz sezonun ilk karşılaşmasından taraftarımızın da desteği ile galibiyetle ayrılıp sezona iyi başlamak. O yüzden Pazar günü 15:30’da oynayacağımız karşılaşma da taraftarımızın bize güç katmasını bekliyoruz. İzmir ekibi ile yaptığımız son 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmıştık. İzmir karşısında ki galibiyet serimizi 5‘e çıkarmak için mücadele vereceğiz.” dedi.

İZMİR İLE 5. RANDEVU

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyespor THF Bayanlar Süper Lig’de sezonun ilk hafta maçıyla birlikte 5. kez karşı karşıya gelecek.

İlk kez 9 Eylül 2013 tarihinde karşı karşıya gelen iki ekibin, 27-26 Ardeşen GSK galibiyeti ile başlayan rekabetinde bu güne dek yapılan 4 karşılaşmanın 4’ünü de Ardeşen GSK kazandı.

Bordo-beyazlıların toplam 113 golüne, İzmir ekibi 96 golle karşılık verdi. İki takım arasında yapılan ilk karşılaşmayı, Ardeşen GSK 27-26 kazanmıştı. Daha sonra sırasıyla yapılan Türkiye Kupası 1. tur maçı 35-30, 2. tur maçı 35 - 30 ve son lig maçını 29-22’lik skorlarla Ardeşen GSK kazandı. Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Liginin ilk haftasında Ardeşen GSK ile İzmir BŞB arasında oynanacak olan karşılaşma 15 Eylül 2013 Pazar günü, saat 14.00’da Ardeşen Meslek Yüksek Okulu spor salonunda oynanacak.

Karşılaşmayı Mahmut Boyraz ve Ebubekir Boyraz hakem çifti yönetecek.