Ardeşen GSK, İstanbul'daki Karadenizlilerin Desteğini Bekliyor

Ardeşen GSK, İstanbul'daki Karadenizlilerin Desteğini Bekliyor
Hentbol Bayanlar Süper Liginde Üsküdar Belediyespor'a konuk olacak Ardeşen GSK, İstanbul'daki Karadenizlilerin desteğini bekliyor.

Hentbol Bayanlar Süper Liginde geride kalan 4 haftada tüm maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda yer alan Rize temsilcisi Ardeşen GSK, ligin 5. Haftasında İstanbul'da Üsküdar Belediyespor'a konuk olacak.

2 Kasım Pazar Günü, Saat 17.00’de Üsküdar Çamlıca Spor Okulu Spor Salonunda oynanacak karşılaşmada Ardeşen GSK; İstanbul'daki Karadenizlilerin desteğine güveniyor.

Yarın (Pazar günü) İstanbul'da oynanacak karşılaşma öncesi Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, ligde hedefledikleri yer olan liderlik koltuğunda yer aldıklarını ifade ederek, "Geride kalan 4 karşılaşma sonunda lideriz. Lig sonuna kadar bu hedefimizi sürdürmek ve ligi zirvede tamamlamak istiyoruz. Bunun sorumluluğunu bilerek hareket ediyor, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Teknik Ekibimiz ve sporcu arkadaşlarımız bu maça da her zamanki gibi büyük bir ciddiyetle hazırlanıyorlar. Hedefimiz Üsküdar maçından da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini 5'e çıkartmak ve liderliğimizi kayıpsız sürdürmek." dedi.

İSTANBUL’DAKİ KARADENİZLİLER BİZİ BEKLİYOR

Maç öncesi ciddi bir tanıtım kampanyası yürüttüklerini ifade eden Zenginal, “İstanbul’da yaşayan hemen her Karadenizli, Rize’li ve Ardeşenli hemşerilerimizi maç hakkında bilgilendirdik. Amacımız dolu bir salonda, zevkli bir maç oynamak. Bu çalışmalar sırasında bizlere destek veren, tüm Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Karşılaşma, 2 Kasım Pazar Günü, 17.00’da Üsküdar Çamlıca Spor Salonunda oynanacak.