Ardeşen GSK, Peş Peşe 5 Maç Yapacak!

Ardeşen GSK, Peş Peşe 5 Maç Yapacak!
Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Lig Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Lig de ve Türkiye Kupasında Peş Peşe 5 Maç Birden Yapacak.

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Liginde İlk Devrenin bitimine son 3 maç kalırken, bu 3 maça 2 de Türkiye Kupası maçı eklendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, zorlu bir fikstürle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “Lig de ilk üçte kalma iddiamızı sürdürmemiz içi bu zorlu fikstürden olumlu sonuçlarla çıkmak istiyoruz. Bu sezon Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Challenge kupası gibi 3 ayrı kulvarda mücadele edecek olmanın zorluğunu yaşıyoruz. Ligin bitimine 3 maç kaldı. İlk maçımızı Çarşamba günü deplasman da Muratpaşa Belediyespor karşısında yapacağız. Hafta sonu ise İzmir temsilcisi Konak Belediyespor’u konuk edeceğiz. Devrenin son maçında ise Yenimahalle Belediyespor deplasmanında olacağız.” Dedi.

ardesen-gsk.20131119065618.jpg

Türkiye Kupası Başlıyor!

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupasında ise final hedefi ile yola çıktıklarını kaydeden Zenginal, “Kura sonucu ilk rakibimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor kulübü oldu. Rakibimizle ilk maçı kendi saha ve seyircimiz önünde 26 Kasım Salı günü, rövanşına ise 7 Aralık Cumartesi günü deplasman da çıkacağız.” Dedi.

Avrupa Fikstürümüz Çekiliyor!

Tarihlerinde ilk defa Avrupa’da mücadele edeceklerini anımsatan Zenginal, “Rize’yi ve Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Fikstür 19 Kasım Salı günü çekilecek ve rakibimizi öğreneceğiz. Bu süreçlerde taraftarımıza büyük görevler düşünüyor. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de zor maçlarımızı, kolaya çevirmelerini bekliyoruz" dedi.