Ardeşen GSK’lı Perihan’ın Acı Günü!

Ardeşen GSK’lı Perihan’ın Acı Günü!
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü takım kaptanı ve Bayanlar A Milli Takım oyuncusu Perihan Topaloğlu’nun babası Bartın’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) takım kaptanı ve Bayanlar A Milli Takım oyuncusu Perihan Topaloğlu’nun babası Bartın’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

perihan-topaloglu.jpg

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında dereye düşen otomobildeki Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Ardeşen GSK takım kaptanı ve Bayanlar A Milli Takım oyuncusu Perihan Topaloğlu’nun babası Gürsel Topaloğlu (48), hayatını kaybetti.

ardesen-gsk’li-perihan’in-aci-gunu-gursel-topaloglu-hayatini-kaybetti-1.20140110151751.jpg

ARDEŞEN’DE ACI

Acı haberin duyulmasının arından Başta Ardeşen GSK yönetici, teknik ekip, sporcuları ve Türkiye Hentbol Camiası büyük bir üzüntü yaşadı.

YÖNETİMDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI!

Olayın ardından yazılı bir basın açıklaması yapan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Bartın da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Takım kaptanımız, değerli kızımız Perihan Topaloğlu’nun babası Gürsel Topaloğlu’na Allahtan rahmet, kederli ailesi, dost ve akrabaları ile kızımız Perihan Topaloğlu’na Şahsım, Kulübüm ve taraftarımız adına bağsağlığı dileklerimi iletiyorum.” dedi.

ardesen-gsk’li-perihan’in-aci-gunu!.jpg

Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu ise, “Ardeşen GSK’mızın takım kaptanı, Değerli kızımız Perihan Topaloğlu’nun babası Gürsel Topaloğlu’nun geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini acı içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Gürsel Topaloğlu’na Allahtan rahmet, değerli kızımız Perihan Topaloğlu’na ve Topaloğlu ailesine Ardeşen halkı ve taraftarına, Ardeşen GSK’mız ve şahsım adına başsağlığı dileklerimi İletiyorum.” dedi.