Ardeşen GSK’nın Gözü Final’de

Ardeşen GSK’nın Gözü Final’de
Hentbol Bayanlar Süper Liginde Ardeşen GSK, 5 maçlık play-off yarı finalin ilk maçında yarın Ardeşen’de Ankara Yeni Mahalle Belediyespor’u konuk edecek.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, şampiyonluk yarı final play-off’unda Yeni Mahalle Belediyespor ile 5 serilik maç yapacaklarını ve ilk maçı 3 Nisan Perşembe Günü, saat:18.00'da kendi saha ve seyircileri önünde oynayacaklarını söyledi.

omer-faruk-zenginal.20140402203137.jpgSezona ligde ilk 3, Avrupa’da ise çeyrek final hedefi ile başladıklarını ifade eden Zenginal, “Ligde ilk 3 hedefimize ulaştık. Avrupa’da ise Çeyrek Final oynayarak Türk Hentboluna ayrı bir renk kattık. Şimdi önümüzde çok önemli ve zor bir kulvar olan şampiyonluk yarışı var. Bu yarış içerisinde yer alarak gücümüzün sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile 5 serilik maçımızın ilkini kendi evimizde kazanarak ikinci maç için Ankara’ya umutlu gitmek istiyoruz. Ankara’daki maç Rize günlerine denk geleceği için ciddi bir taraftar desteği oluşturacağız. Orada taraftarımızın ateşleyici gücü ile olumlu sonuçlar alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Bunun çok zor olacağının bilincindeyiz ancak, Ardeşen olarak bu güne kadar hep imkânsızlıklarınaltına imza atan bir ekibiz.” dedi.

Zenginal, 3 Nisan Perşembe Günü, Saat 18.00’da oynanacak olan karşılaşmanın NTVspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacağını da sözlerine ekledi.