Ardeşen GSK’ya Yarı Final Gözüktü

Ardeşen GSK’ya Yarı Final Gözüktü
Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ardeşen GSK, Üsküdar BSK’yı farklı mağlup ederek, yarı final yolunu araladı.

Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında İstanbul’da Üsküdar Belediyespor Kulubüne konuk olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulubü, rakibini 37-29 mağlup ederek rövanş karşılaşması öncesi büyük bir avantaj elde etti. Üsküdar Çamlıca Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 16-14 geride tamamlayan Ardeşen GSK, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla karşılaşmadan 8 sayı farkla ayrılmayı başararak yarı finale göz kırptı. Ardeşen GSK, bu karşılaşmanın rövanşını 25 Mart Çarşamba günü saat 17.00’da Ardeşen’de oynayacak.

ardesen-gsk-uskudar-bsk-maci-1.jpg

Rize ekibi İstanbul’daki karşılaşma sonrası, 7 Mart Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi SK ile yapacağı Süper Lig maçı için İzmir’e gitti. Ardeşen GSK, ligde oynayacağı bu maçın hazırlıklarını İzmir’de sürdürecek.

Ardeşen GSK, 14–15 Mart tarihlerinde ise EHF Challenge Kupası çeyrek final karşılaşmaları için Polonya’nın Pogon Baltica takımını Rize’de ağırlayacak ve Avrupa’da da yarı finale yükselme mücadelesi verecek.

ardesen-gsk-uskudar-bsk-maci.jpg

ÜSKÜDAR BSK: 29  ARDEŞEN GSK: 37

Üsküdar BSK: Meltem Arslan 5, Esra Öztürk 4, Merve Adıyaman 6, Buket Yılmaz 2, Kübra Sarıkaya 4, Rabia Öz 2, Neriman Sevgilican 4, Buçe Taçyıldız 2.

Ardeşen GSK: Duygu Özakaydın 2, Kübra Şen 3, Perihan Topaloğlu 7, Neslihan Yakupoğlu 2, Yaroslava Burlachenko 1, Fatmagül Sakızcan 5, Mehtap Gençoğlu 1, Sandra Nikcevic 6, Aslı İskit 10.

2 Dakika Cezası: Buçe Taçyıldız (2), Meltem Arslan (Üsküdar BSK); Kübra Şen, Yaroslava Burlachenko, Sandra Nikcevic (Ardeşen GSK).

ardesen-gsk.20150305005531.jpg