Ardeşen Lisesi Mezunlarından Nostalji Gecesi

Ardeşen Lisesi Mezunlarından Nostalji Gecesi
Rize’nin Ardeşen İlçesinde, Ardeşen Lisesi’nin 35 yıllık Mezunlarını buluşturmak adına düzenlenen organizasyona yüzlerce Ardeşen Lisesi mezunu katıldı.

Ardeşen Lisesi’nin 35 yıllık Mezunlarını buluşturmak adına düzenlenen organizasyona yüzlerce Ardeşen Lisesi mezunu katıldı. Mezunlar gecede okul arkadaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Düzenlenen etkinliğe bir dönem Ardeşen Lisesi’nin Müdürlüğünü yapıp emekli olmuş isimlerden Necat İslamoğlu, Engin Şener, Ferhat Artan’ın yanı sıra bu okulda görev yapmış öğretmenler, aileleri ve çok sayıda okul mezunu katıldı.

Gecede ilk konuşmayı emekli eğitimci ve Ardeşen Lisesi’nin eski müdürü Necat İslamoğlu yaptı. İslamoğlu konuşması sırasında yılların verdiği hasretin noktalanmasından ötürü hissettiği heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.

Daha sonra sırasıyla Engin Şener, Ferhat Artan ve okul’un 2. mezunlarından Şaban Ali Önkibar mikrofonu alarak duygularını dile getirdiler.

Gecede Grup Oktaponi Üyelerinden Erol İslamoğlu, Orhan Şamlıoğlu ve Sinan Gürsoy geceye anlam katan türkülerle katılımcıları coşturdu.

Tulum oyunları, yöresel oyunlar, çekilişler, slâyt gösterileri ve farklı eğlencelerin düzenlendiği gece son derece göz doldururken, önümüzdeki yılın aynı ayında tekrar bir araya gelmek için sözleşen katılımcılar, gecenin sonunda hatıra fotoğrafları çektirip, havai fişek gösterisi altında geceye veda ettiler.

GECEDEN RESİMLER

8094

8095

8096

8097

8098