Ardeşen Tek Vücut Oldu

Ardeşen Tek Vücut Oldu
AK Parti Ardeşen belediye başkan adayı Hakan Gültekin'in Ardeşen için hazırladığı mega projeler tanıtım programında konuşan Karal, " Ardeşen siyasi tarihindeki en büyük birlik ve beraberlik görüntüsünü veriyor" dedi

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, Hemşin, Ardeşen ve Pazar'a giderek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Karal'a ziyaretleri sırasında İl Başkan Yardımcıları; Savaş Tabak, Murat Artan İsmail Hakkı Şentürk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oğur ve Sultan Uzun Eşlik Etti.

hakan-gultekin-2.jpg

İlk olarak Hemşin'i ziyaret eden Karal burada esnafı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Karal'a Hemşin'deki ziyaretleri sırasında Hemşin'in sevilen bürokratlarından ticaret bankası eski genel müdürü Orhan Kobal'da eşlik etti.

Daha sonra Ardeşen'e geçen Karal, AK parti Ardeşen belediye başka Adayı Hakan Gültekin'in Ardeşen için hazırladığı projelerin tanıtım programına katıldı. Programa eski Rize milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca belediye başkanı Ahmet Topla, Tunca belediye başkan adayı Ahmet  Naci  Aytemiz ve çok sayıda teşkilat mensubu da katıldı.

hasan-karal.20140319102439.jpgBurada bir konuşma yapan Karal, Ardeşen'in siyasi tarihindeki en büyük birlik ve beraberlik görüntüsünü verdiğini belirterek, " Bizim davamızın ve misyonumuzun bütün mimarları burada. Değerli belediye başkanımız Mümtaz bey özellikle konuşmasıyla beraber bugünlerin ruh halini yansıtarak kendi ruh ve benliğini aştığını çok güzel bir kahramanlık örneği vererek ortaya koydu. Kendisine yürekten teşekkür ederim. Bunu herkes başaramıyor herkes bu yiğitliği ortaya koyamıyor." dedi

Muhalefetin Tek Bir Hedefi Var

Konuşmasının devamında 30 Mart yerel seçimlerine değinen Karal şunları söyledi: " 30 mart seçimlerinde tek hedef var oda Recep Tayyip  Erdoğan'dır. Kılıçdaroğlu 31 Mart günü Türkiye yeni bir günle tanışacağız diyor. Tayyip Erdoğan'sız bir günle tanıştıracağız sizi diyor. İşte hedef Tayyip Erdoğan'dır. Hepsi Recep Tayyip Erdoğan'ı saf dışı bırakıp ortaya çıkacak olan pastayı kendi aralarında bölmenin telaşı ve kaygısı içerisinde bu siyasi faaliyetleri sürdürürlerken bunların il ve ilçelerde ki adayları kalkıyorlar seçimlerin bir yerel seçim olduğunu pompalamaya çalışıyorlar. Ama görüyorsunuz milyonlar her geçen gün sayıları daha da artarak Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz diyorlar."

sda.20140319102546.jpg

Binlerce AK Partili Ardeşen Sokaklarını Sığmadı

Program sonrası Ardeşen sokaklarını gezen Rize milletvekili Hasan Karal, Rize Eski Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Belediye Başkan Adayı Hakan Gültekin, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belediye Başkan Adayı Ahmet Naci Aytemiz ve Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal'a binlerce Ardeşenli  eşlik ederek  Ardeşen  sokaklarını  adete bir  şölen yerine çevirdiler.

00.20140319102648.jpg

Son olarak Pazar'a giden Karal burada pazar belediye başkanı Ahmet Basa ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.