Ardeşen Vakfından İkinci Büyük Buluşma

Ardeşen Vakfından İkinci Büyük Buluşma
Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, il dışında görev yapan Ardeşenli bürokrat, siyasetçi, hakim, savcı, yönetici ve iş adamlarının bir araya geldiği tanışma ve kaynaşma yemeğinin ikincisini düzenledi.

Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen program Rize'nin Ardeşen ilçesinde  Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vakfın Kurucu Başkanı ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, toplantıya iştirak eden herkese teşekkür ederek, Ardeşenli olup da farklı illerde görev yapan kişilerin birlik ve beraberliği pekiştiren toplantı ile birbirlerini daha yakından tanıma imkanı bulduklarını söyledi.

Gültekin toplantıyla ilgili şunları kaydetti; “Güzel İlçemiz Ardeşen’imiz ve özellikle okuyan öğrencilerimiz için büyük bir eksiklik olarak nitelendirilen Vakfımızın kuruluşunun 2. Yılında düzenlediğimiz Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ikinci tanışma, kaynaşma ve beraberlik toplantısında, Ardeşenli olup da farklı illerde görev yapan bürokrat, hakim, savcı, iş adamı, siyasetçi ve yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran çok kıymetli Adalet Bakan Yardımcım Yıldız Seferinoğlu’na, bir önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanım ve aynı zamanda 27. Dönem Rize Milletvekilim Osman Aşkın Bak beye, Erzurum Bölge Komutanım Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu’na, Müsteşar Yardımcım Mustafa Çırakoğlu’na, Ardeşen İlçe Kaymakamım Emrah Yılmaz’a, Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcım Hızır Aslıyüksek’e, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci Aytemiz’e, farklı il ve ilçelerde görev yapan tüm hemşehrilerime katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Gültekin’in konuşmasının ardından davetliler sırasıyla mikrofon alarak kendisini tanıtıp görev ve görev yeriyle ilgili bilgi verdi.

ardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(1).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(2).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma.jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(7).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(8).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(17).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(12).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(13).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(14).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(15).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(16).jpgardesen-vakfindan-ikinci-buyuk-bulusma-(19).jpg