Ardeşen’de Avni Kâhya Görevi Hakan Gültekin’den Devraldı

Ardeşen’de Avni Kâhya Görevi Hakan Gültekin’den Devraldı
31 Mart yerel seçimleri sonucunda Ardeşen Belediye Başkanı seçilen Avni Kâhya, görevi Hakan Gültekin’den devraldı.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı gösterilen Avni Kâhya seçimlerden zaferle ayrıldıktan sonra mazbatasını alarak resmen Ardeşen Belediye Başkanı oldu. Kâhya, görevi eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin’den devraldı.

Devir teslim törenine Hakan Gültekin ve Avni Kâhya’nın yanı sıra, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, yeni il genel meclis üyeleri, partililer ve belediye çalışanları katıldı.

Yapılan konuşmaların ve duaların ardından Ardeşen eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin, belediye başkanlığı mührünü yeni Belediye Başkanı Avni Kâhya’ya teslim etti.

Ardeşen eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin görevi devraldıktan sonra mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak belediyeden ayrıldı.

Ardeşen Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avni Kâhya tebrikleri kabul etti ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin isteklerini geri çevirmeyerek fotoğraf çektirdi.

ardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(1).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(3).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(5).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(6).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(9).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(10).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(12).jpgardesen’de-avni-kâhya-gorevi-hakan-gultekin’den-devraldi-(13).jpg