Ardeşen’den Ankara’ya Tarihi Destek Çağrısı!

Ardeşen’den Ankara’ya Tarihi Destek Çağrısı!
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen ve Ankara’da peş peşe iki zorlu maça çıkacak olan Ardeşen GSK, Ankara’daki Rizelilerin desteğini bekliyor…

Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-Off’un Ankara Yene Mihalle Belediyespor ile 5 maçlık bir seriye başlayan Ardeşen GSK, Ardeşen’deki ilk maçı kazandıktan sonra üst üste Ankara’da 2 zorlu maça çıkacak. Ardeşen GSK Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Ankara’daki maçlar öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak tarihi maçta, tarihi destek beklediklerini ifade etti.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Şampiyonunun belirleneceği şampiyonluk Play-Off’u Yarı Finalinde Ankara temsilcisi Yeni Mahalle Belediyespor ile karşılaşacak olan Ardeşen GSK’da Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Rakibimizle yapacak olduğumuz 5 maçın ilkini kendi evimizde 6 farkla kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi Ankara’da rakibimizle 2 maç peş peşe oynayacağız. Hedefimiz bu maçlardan da galibiyetle ayrılarak adımızı finale yazdırmak. Bu yüzden Ankara’da yaşayan Tüm Rizeli’lerden ve Karadenizli’lerden bu tarihi maçta, tarihi destek bekliyoruz.” dedi.

Karşılaşmaların 6 Nisan Pazar Günü Saat, 15.00’da ve 8 Nisan Salı Günü Saat 15.00’da Ankara Çankaya, Yıldızevler Mahallesi, Hollanda Caddesindeki Türkiye Hentbol Federasyonunda oynanacağını kaydeden Zenginal, “Bu maça ciddi derecede hazırlanıyoruz. İlk maçımız Ankara’da düzenlenen Rize günlerine denk geldiği için, Rize Günleri Etkinlikleri boyunca 10 Bin adet el broşürü dağıtarak vatandaşları davet ettik. Çok çetin ve çekişmeli geçecek olan bu karşılaşma Türk Hentbol Tarihinde birçok ilklere sahne olacak.” dedi.

ardesen-gsk-hentbol-takimi.20140405133527.jpg