Ardeşenspor, Gümüşhane'de Fırtına Gibi Esti

Ardeşenspor, Gümüşhane'de Fırtına Gibi Esti
Rize'de yapılan U16 Futbol şampiyonasında il birincisi olan Ardeşenspor, Gümüşhane’de oynanan 1. grup maçlarını namağlup grup birincisi olarak tamamlayarak son 22 takım arasına adını yazdırdı.

2018-2019 sezonu U-16 Rize şampiyonu Ardeşenspor, 1.kademe grup maçlarını Gümüşhane’de oynadı.

13-15 Haziran tarihleri arasında Gümüşhane’de Kayadibispor, Bayburt İl Özel İdare, ve Sivas Yolspor ile aynı grupta mücadele eden Ardeşenspor, 3 rakibini de mağlup ederek, namağlup grup lideri olarak 2. grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

Grubundaki ilk maçında Giresunspor’u 2-0, ikinci maçında Bayburtspor’u 3-0 gibi net skorlar ile geçen Ardeşenspor, grubun son maçında ise Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek grubunu yenilgisiz şampiyon bitirip Türkiye genelinde son 22 takım içerisine girdi ve 2.kademe müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Rize ekibinin futbolcuları, Gümüşhane’ye başarılı sonuçlar elde ederek 2. grup maçlarına katılmak adına Rize’yi başarılı bir şekilde temsil etmeye geldiklerini ve bunu şampiyon olarak başardıklarını ifade ederek, aynı başarıyı bundan sonrada göstermek için çok çalışacaklarını belirtti. Ardeşensporlu futbolcular ayrıca başarıyı Rize halkına armağan ettiklerini dile getirdiler.

ardesenspor,-gumushanede-firtina-gibi-esti-(1).jpgardesenspor,-gumushanede-firtina-gibi-esti-(2).jpgardesenspor,-gumushanede-firtina-gibi-esti-(3).jpg