Ardeşenspor'dan Rizespor'a Futbolcu Desteği

Ardeşenspor'dan Rizespor'a Futbolcu Desteği
Ardeşenspor futbol takımı, alt yapısında yetiştirdiği yetenekli gençleri hiçbir ücret talep etmeden Rizespor'a verdiğini bildirdi.

BAL Ligi takımlarından Ardeşenspor futbol takımı, alt yapısında yetiştirdiği yetenekli gençleri hiçbir ücret talep etmeden PTT 1. Lig takımlarından Rizespor'a verdiğini bildirdi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Rizespor'a yardımcı olmanın amatör kulüplerin en önemli görevi olduğunu belirtti.

Kulübün alt yapısından yetişen yetenekli oyuncuları hiçbir karşılık talep etmeden Rizespor kadrosuna verdiklerini, yeşil-mavili ekibe her zaman yardımcı olacaklarını ifade eden Çırakoğlu, şunları kaydetti: ''Geçmişte sekiz oyuncumuzu Ç. Rizespor'a vermiştik. Şimdi de dört sporcumuzu vererek bu sayıyı 12'ye yükselttik. Bu bir amatör takımın alt yapısı olarak çok büyük bir rakamdır. Bu kulüp olarak bir yandan tesisleşmede bir yandan da futbolcu yetiştirmede hangi noktada olduğumuzu göstermektedir. Ç. Rizespor'umuza yapacağımız alt yapı çalışmaları ile destek vererek, kendi alt yapılarından futbolcu alırcasına kolaylık sağlayacağız. Aynı şekilde gençlerimizi de layık oldukları yerlere getirerek onların da önünü açmış olacağız. Ardeşenspor kulübü olarak her zaman en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışacağız.''