Arınç'tan Gökçek'e çok sert cevap!

Arınç'tan Gökçek'e çok sert cevap!
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e sert cevaplar verdi.

Çankaya Köşkü’nde yapılan ilk Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından kameralarına karşısına geçen Bülent Arınç, “Sayın Cumhurbaşkanımızla duygusal polemiklere girecek tıynette bir insan değiliz. Ona nezaketsizlik etmeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuz kardeşlik hukuku, dava hukukudur. Milletini candan seven bir insandır, halkımızın kahramanıdır” diye konuştu.

Açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmek değil, bilgilendirmek amaçlı olduğunu söyleyen Arınç, “Cumhurbaşkanımızı bazı konularda eksik bilgilendirmişsek kusuru kendimizde ararız” dedi.

MELİH GÖKÇEK'E ÇOK SERT CEVAP

Arınç, Melih Gökçek’in açıklamalarına ise, ''Gökçek, benimle ilgili bazı tweetler atmış bu terbiyesizce bir açıklamadır. Gökçek'in istediği noktaya ben siyasi hayatımda çok gelmişimdir. Beni istifaya davet etmek haddi değildir. Benim Gökçek'e değil ama eşine çok büyük saygım var. Eşinin başarılarında en çok katkısı olan insandır. Biz herşeye davamız için katlanıyoruz. Gökçek bu açıklamalarıyla bir yerlere yaranmak istiyor ve oğlunun milletvekilliğini garantilemek istiyor. Gökçek, paralel yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır. Herkes benim cemeate karşı görüşümü bilir ama 17 ve 25 Aralalık davalarından sonra ben hükümetin yanında oldum. Gökçek, Belediye başkanlığı döneminde oy istersen bu yapının kucağına oturmuştur. Gökçek'le ilgili konuları 8 Haziran'dan sonra konuşmak isterim. '' ifadelerini kullandı.