Arkadaşının Bıçakladığı Genç Hayatını Kaybetti

Arkadaşının Bıçakladığı Genç Hayatını Kaybetti
Samsun'da sosyal medyada paylaşım yapma yüzünden çıkan tartışmada arkadaşının 6 yerinden bıçakla yaraladığı 20 yaşındaki genç tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Bülent Koşar, arkadaşı 18 yaşındaki Batuhan A. ile bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımdan dolayı tartıştı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine Batuhan A., bıçakla saldırdığı Bülent Koşar'ı göğsünden, karnından ve bacağından olmak üzere 6 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Bülent Koşar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede polise kendisini bıçaklayanın adını söylemek istemeyen Bülent Koşar, "O benim çocukluk arkadaşım. Adını size nasıl söyleyiyim. Yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmez " dedi.

Polislerin ısrarı üzerine kendisini sosyal paylaşım sitesindeki bir paylaşımdan dolayı arkadaşı Batuhan A.'nın bıçakladığını ifade eden Bülent Koşar, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Olaydan 1.5 saat sonra polise teslim olan Batuhan A., Samsun Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda ifadesi alındıktan sonra bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Batuhan A. adli kontrol artı ile serbest bırakıldı. Ancak, Bülent Koşar, yapılan müdahalelere rağmen bu akşam tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Batuhan A., bıçakladığı arkadaşının ölmesi üzerine bu akşam Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Arkadaşının Bıçakladığı Genç Hayatını Kaybetti

Arkadaşının Bıçakladığı Genç Hayatını Kaybetti