Art-Ivf Klinik Kandilinizi tebrik eder

Art-Ivf Klinik Kandilinizi tebrik eder
Bin geceden daha hayırlı olan bu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim.

Kadir Gecesi, karanlıklar ve cehalet içinde yüzen insanoğluna kurtuluş yolunu gösteren Yüce Kitabımız Kur’an ı Kerim’in, Allah tarafından sevgili Peygamberimize ’oku’ emriyle vahyedilmeye başlandığı ilk gecedir ve bin aydan daha hayırlı olduğu yine Allah tarafından belirtilmektedir. Bu nedenle bu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim.

İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısını idrak edeceğiz. Hem Ramazan-ı Şerif gibi mübarek bir ayda bulunmamız, hem de Yüce Allah tarafından övülmüş bir gece olması hasebiyle, Kadir Gecesi büyük önem arz etmektedir. Bu gecede günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği ifade ediliyor. Bu nedenle sıkıntıların, felaketlerin yaşandığı şu dönemde yapılacak dualar birer kurtuluş vesilesi olabilir. Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiret yağmurları, bütün dünya için yeni kapıların açılmasına vesile olabilir.

Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da soluklamaya başladığımız şu günlerde, Türk İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz, İslam dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyoruz.

art-ivf-rize.jpg

www.art-ivfklinik.com