Artvin Çoruh Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı

Artvin Çoruh Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı
Artvin Çoruh Üniversitesinin 32 sözleşmeli personel alımı başvuruları bugün başladı. Başvurular 9 Ağustos'ta sona erecek.

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli personel alımı kapsamında 8 büro personeli, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek, 1'er kütüphaneci, Tekniker (Mobilya), Teknisyen (Elektrik), Teknisyen (Tesisat) ve Destek Personeli (Aşçı) ile 2 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) Kadın, 7 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) Erkek alımı yapılacağını duyurdu.

Rektörlükten yapılan açıklamada, "06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın ek 2. maddesinin (b) fıkrası” uyarınca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre giderleri özel bütçe gelirinden karşılanmak üzere, 2022 KPSS P3, P93 ve P94 puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyon ve niteliklerde 32 (otuz iki) adet sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

Adaylar başvurularını http://www.artvin.edu.tr web adresinde bulunan Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak istenilen belgeler ile birlikte 15 gün içinde (9 Ağustos'a kadar) Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacak. Posta, faks veya başka yolla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

1 adet Büro Personeli : KPSS P3 (En Az 60) Puan Herhangi bir lisans mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.) - MEB’den onaylı İşaret Dili Öğreticiliği ve Tercüman Eğitimi sertifikasına sahip olmak. - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P3 (En Az 60) Puan Herhangi bir lisans mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı İş ve Meslek Danışmanlık mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.) - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Kariyer Merkezinde görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P3 (En Az 60) Puan Herhangi bir lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla kamu kurum ve kuruluşlarında en az 5 (beş) yıl özel kalem tecrübesine sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.) - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Rektörlük Özel Kalemde görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P3 (En Az 60) Puan Sosyal Hizmet lisans mezunu olup MEB’den onaylı bağımlılıkla mücadele eğitimi katılım belgesine sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1993 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.) - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P3 (En Az 60) Puan İşletme veya Maliye lisans mezunu olup mali müşavirlik belgesine sahip olmak ve mali müşavirlik alanında en az 5 (beş) yıl tecrübe sahibi olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.) MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisinde Görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P3 (En Az 60) Puan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı Aile Danışmanlık Eğitimi sertifikasına sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir.) - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P3 (En Az 60) Puan Psikoloji lisans mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı Psikolojik İlk Yardım, Bilinçli Farkındalık Terapisi ve Anormal Psikolojiye Giriş sertifikalarına sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilecektir.)

1 adet Büro Personeli KPSS P93 (En Az 60) Puan Büro Yönetimi ve Sekreterlik önlisans mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı Bilgi ve Belge Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Eğitimi ve Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi sertifikalarına sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). - MEB’den onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak

1 adet Kütüphaneci KPSS P3 (En Az 60) Puan Bilgi ve Belge Yönetimi lisans mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir).

10 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi KPSS P93 (En Az 60) Puan Erkek - Herhangi bir önlisans mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1993 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). - Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. - 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde belirtilen şartları taşımak. - Gece ve gündüz 8 veya 12 saatlik vardiyalı sistemde Üniversitenin tüm yerleşkelerinde, dış mekânlarda çalışmaya engel durumu bulunmamak. - Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak. - Boy uzunluğu 1.70 cm’den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasındaki fark 15 den fazla veya az olmamak.

1 adet Tekniker (Mobilya) KPSS P93 (En Az 60) Puan - Mobilya ve Dekorasyon önlisans mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). - Ahşap Doğrama ve Kaplama Eğitimi, Autocad, Alphacam ve Bilgisayarlı Mobilya İç Mekân Tasarımı sertifikalarına sahip olmak. - Mobilya alanında CNC ile en az 3 (üç) yıl çalıştığını belgelendirmek. - Son başvuru tarihi itibarıyla en az 5 (beş) yıl E sınıfı eski tip sürücü belgesi veya yeni tip C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. - Şehirlerarası yük taşımacılığını kapsayan SRC belgesine sahip olmak. - Bakım onarım hizmetleri görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak.

1 adet Teknisyen (Elektrik) KPSS P93 (En Az 60) Puan - Elektrik veya Elektrik Teknolojisi önlisans mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1993 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). - Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 2 (iki) yıl tecrübe sahibi olmak.

1 adet Teknisyen (Tesisat) KPSS P93 (En Az 60) Puan - Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi veya İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1993 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). - Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 2 (iki) yıl tecrübe sahibi olmak.

1 adet Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) KPSS P93 (En Az 60) Puan Kadın - Herhangi bir önlisans mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı Bahçe Bakım ve Peyzaj Sertifikasına sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). (Üniversitemiz Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğünde görevlendirilecektir.)

1 adet Destek Personeli KPSS P93 (En Az 60) Puan Erkek - Avcılık ve Yaban Hayatı önlisans mezunu olmak. - Belgelendirmek kaydıyla tahnit alanında tecrübe sahibi olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). (Üniversitemiz Av ve Yaban Hayatı Müzesinde görevlendirilecektir.)

4 adet Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) KPSS P94 (En Az 60) Puan Erkek - Herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1993 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir).

1 adet Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) KPSS P94 (En Az 60) Puan Kadın - Herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı Bahçıvanlık Sertifikasına sahip olmak. - Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (09/08/1993 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvuruda bulunabilecektir). (Üniversitemiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilecektir.)

2 adet Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) KPSS P94 (En Az 60) Puan Erkek - Herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olup Üniversite veya MEB onaylı Bahçıvanlık Sertifikasına sahip olmak. (Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilecektir.)

1 adet Destek Personeli (Aşçı) KPSS P94 (En Az 60) Puan Erkek - Herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. - MEB’den onaylı Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanında Aşçılık, Pasta ve Tatlı Yapımı ve Servis (Yiyecek-İçecek Hizmetleri) Ustalık belgelerine sahip olmak. (Üniversitemiz Konukevinde görevlendirilecektir.)

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

A) Başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde aşağıda belirtilen genel şartlar ile özel şartlar aranmaktadır.

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

3- Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5- Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir su çtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

6- Askerlik durumu itibarıyla;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak,

8- Başvuracak adayların durumunun; “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözle şmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması.

9- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu gereği yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

10- Herhangi bir kamu kurumundan ihraç edilmemiş olmak.

11- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENEN BELGELER

1. Başvuru Formu (http://www.artvin.edu.tr adresinden temin edilecektir.)

2. 2022 KPSS Sonuç Belgesi

3. TC Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Alanında tecrübe istenenlerden SGK Hizmet Dökümü ile özel veya kamu iş yerinden alınan belge.

5. Diploma veya Mezuniyet Belgesi

6. Adli Sicil Kaydı

7. Erkek Adayların Askerlik Durum Belgesi

8. Özgeçmiş (http://www.artvin.edu.tr adresinden temin edilecektir.)

9. Fotoğraf (1 Adet) 10. Sertifikaların aslı veya onaylı sureti 11. Durum bildirir tek hekim raporu (Atanma esnasında sağlık kurulu raporu istenecektir.)

NOT: Yukarıda istenilen belgelerin karekodlu e-Devlet çıktıları da kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Adaylar başvurularını http://www.artvin.edu.tr web adresinde bulanan Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak yukarıda istenilen belgeler ile birlikte ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihi izleyen 15. gün mesai bitimi saat 17:00’a kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta, faks veya başka yolla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Eksik veya yanlış beyanda bulunan ve yapmış olduğu beyanı belgelendiremeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Gerçeğe aykırı belge veren ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatılacak olup ataması yapılmış ise ataması iptal edilecektir. Bu kişiye Üniversitemiz tarafından bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI

Atanmaya hak kazanan adaya ilişkin asıl ve yedek aday listeleri, Üniversitemiz http://www.artvin.edu.tr web adresinden ilan edilecektir. 2022 KPSS P3, P93 ve P94 puan sıralaması esas alınmak kaydı ile boş pozisyon sayısının 5 (beş) katı kadar yedek aday ilan edilecektir.

Asıl listeden yerleşen aday başvurmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilmesi halinde yerine yedek adaylardan başarı puanı dikkate alınarak sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

İlan metninde belirtilmeyen durumlarla ilgili genel mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.