Artvin Çoruh Üniversitesi'ndeki Ses Yarışmasının 2.’si RTEÜ’den

Artvin Çoruh Üniversitesi'ndeki Ses Yarışmasının 2.’si RTEÜ’den
Artvin'de bölge üniversiteleri arası düzenlenen ses yarışmasında RTEÜ’den Mikail Yılmaz ikinci oldu.

Artvin Çoruh Üniversitesi Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmaya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Fahrettin Tilki  ve Prof.Dr. Aydın Tüfekçioğlu ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Yarışmaya Artvin Çoruh Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden katılan 7 öğrenci sahne alarak şarkılarını seslendirdi.

artvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(4).jpg

Öğrencilerin jüri ve davetlilerin değerlendirmesi sonucunda birinciliği  Artvin Çoruh Üniversitesi'nden Cesur Demir, ikinciliği Recep Tayip Erdoğan Üniversitesinden Mikail Yılmaz ile  üçüncülüğü de Bayburt Üniversitesi'nden Hatice Ünal kazandı.

Halk oyunları gösterilerinin de sunulduğu yarışmada, dereceye girenlere ödüllerini protokol üyeleri verdi.

artvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(2).jpgartvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(3).jpgartvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(5).jpgartvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(6).jpg

artvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(8).jpgartvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(1).jpgartvin-coruh-universitesinde-ses-yarismasi-duzenlendi--(7).jpg