Artvin'de amatör Lig maçına büyük ilgi

Artvin'de amatör Lig maçına büyük ilgi
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Artvin Hopaspor ile Kars 36 Spor, ligin bitimine 2 hafta kala karşı karşıya geldi. Müsabakayı Hopaspor 2-0 kazandı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kars 36 Spor karşılaşmasını binlerce taraftar izledi.

Hopa İlçe Stadı'nda yapılan, şampiyonluk iddiası bulunan iki takım arasındaki maça 1,5 saat kala stadın kapıları kapatıldı.

Çevre il ve ilçelerden güvenlik güçlerinin de görev aldığı karşılaşmayı, tribünlerdeki taraftarların yanı sıra çevredeki evlerin balkon ve terasları, karkas binalar ve ağaçlar üzerindeki binlerce Artvin Hopaspor taraftarı da takip etti. 

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Artvin Hopaspor, 49. dakikada Esosa Priestley, 78. dakikada da Hurşit Velioğlu ile gol bularak 2-0'lık galibiyete ulaştı. 

Taraflar ve futbolcular, galibiyeti tulum, davul ve zurna eşliğinde horon oynayarak kutladı.

Artvin Hopaspor, bu galibiyetle grubunda liderliğe yükseldi.

 

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Hopaspor Kulüp Başkanı Mubin Çakmak, "Sadece bir maç kazandık, önümüzde iki önemli maç daha var onları da kazanıp gruptan lider çıkmak istiyoruz" dedi. 

artvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-53.jpgartvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(1).jpgartvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(2).jpgartvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(4).jpg

artvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(5).jpgartvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(3).jpgartvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(6).jpgartvinde-amator-lig-macina-buyuk-ilgi-(7).jpg