Artvin’de Fırtına Çatıları Uçurdu

Artvin’de Fırtına Çatıları Uçurdu
Artvin'in Arhavi ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle Devlet Hastanesi ve çay fabrikası başta olmak üzere birçok iş yeri ve evin çatıları uçtu.

Artvin'in Arhavi ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı binaların çatısı uçtu.

İlçede akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle çay fabrikası ve Arhavi Devlet Hastanesi'nin de aralarında olduğu bazı binaların çatılarından kopan parçalar çevreye savruldu.

Elektrik kesintisi yaşanan ilçede fırtına dolayısıyla bir taksi durağının çatısı çöktü, çeşitli noktalarda da ağaçlar devrildi.

Fırtınada can kaybı ve yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

artvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-3.jpgartvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-4.jpgartvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-5.jpgartvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-6.jpgartvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-7.jpgartvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-1.jpgartvinde-siddetli-firtina-etkili-oldu-2.jpghakan-gultekin-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-030.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.