Artvin'de şehir içi ulaşımda yeni dönem

Artvin'de şehir içi ulaşımda yeni dönem
Artvin Belediyesi Şehir İçi Otobüs İşletmesine, engelli ve bebek puseti taşımacılığına uygun 3 otobüs alındı.

Halit Paşa Meydanı'nda düzenlenen törenle hizmete başlayan otobüsler, 25 kişilik yolcu koltuğu ile engelli ve bebek puseti taşımacılığına uygun dizayn özelliğiyle dikkat çekti. 

Törene, Vali Yardımcısı Ertuğrul Örnek, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

artvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(2).jpg

Artvin Vali Yardımcısı Ertuğrul Örnek, yaptığı konuşmada, "Biz ne zaman 'su akar Türk bakar' mantığını bırakıp barajlar yaptığımız da ne zaman yollarla insanları birleştirdiğimiz zaman, topuyla tüfeğiyle devletimizle uğraşıyorlarsa belediye başkanımızla da böyle hizmetler yaptığı zaman uğraşacaklardır. Artvin'i böyle hizmetlerle buluşturduğunuz için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise engelli rampalı şehir içi otobüslerin tüm Artvin halkıyla engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği şekilde dizayn edilerek şehir içi ulaşımında hizmet vereceğini söyledi.

Kocatepe, Artvin'in büyümesi ve yaşanılabilir bir kent olmasının ulaşım sorunlarının çözümüne bağlı olduğunu belirtti. 

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Kemal Uçkun'un dualarıyla otobüsler hizmete başladı.

artvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(1).jpgartvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(3).jpgartvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(4).jpgartvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(5).jpg

artvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(6).jpgartvinde-sehir-ici-ulasimda-yeni-donem-(7).jpg