Artvin’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Artvin’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Artvin Cankurtaran Geçidi'nde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü olan Erzurum Narman İlçe Halk Eğitim Müdürü Nevzat İşler hayatını kaybetti, yanındaki bir kişi ise yaralandı.

Kaza, Artvin'in Hopa-Borçka karayolu, Cankarturan Dağı'nda dün gece sıralarında meydana geldi.

Zeki Mısır yönetimindeki 61 K 12442 plakalı TIR, karşı yönden gelen Nevzat İşler (62) yönetimindeki 25 SF 347 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü Nevzat İşler (62) çarpmanın şiddetiyle camdan fırlayarak 25 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otomobil içinde bulunan bir diğer kişi Hüseyin Selimoğlu (65) araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen gönüllü arama kurtarma ekibi HOPAK (Hopa Arama Kurtarma Ekibi) araç içinde sıkışan ve uçuruma yuvarlanan yaralılara müdahale etti. Kurtarma ekipleri, Hüseyin Selimoğlu'nu sıkıştığı yerden kurtarılırken, uçuruma yuvarlanan otomobil sürücüsü Nevzat İşler'i ise 25 metrelik uçurumdan ip yardımıyla kurtarıldı. İki yaralı da tedavileri yapılmak üzere 112 ekiplerince Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen uçuruma yuvarlanan otomobil sürücüsü Nevzat İşler hayatını kaybetti.

Nevzat İşler'in, Erzurum'un Narman ilçesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

artvin’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-(1).jpgartvin’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-(2).jpgartvin’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-(4).jpgartvin’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-(5).jpg