Artvin’deki Kazanın Acısı Rize’ye Düştü 1 Ölü, 4 Yaralı

Artvin’deki Kazanın Acısı Rize’ye Düştü 1 Ölü, 4 Yaralı
Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Rizeli bir kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hidayet Koçal (25)'ın 3'ü akrabası olan 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Arhavi ilçesinde elektrik direği dikim işini yapan Rizeli bir şirkette çalışan yakın akraba oldukları öğrenilen aileden 1 kişi öldü, 3’ü akraba olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Arhavi ilçesinde öğle saatlerine yakın bir zamanda meydana gelen kazada, bir jeep’in çarpması sonucu Ali Gürbüz idaresindeki 08 K 9034 plakalı kamyon, Aşağı Şahinler köyü mevkisinde dereye devrildi. Kazada, elektrik direği yüklü kamyonun kasasındaki Rize’nin Ambarlık Köyünden olan Hidayet Koçal (25) yaşamını yitirdi. 

Sürücü Gürbüz ile kazada hayatını kaybeden Hidayet Koçal’ın akrabaları Mustafa, Yaşar, ve Mustafa Salih Koçal yaralandı. Yaralılar, Arhavi Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Jeep sürücüsünün ise gözaltına alındığı öğrenildi.

25 yaşında hayatını kaybeden Hidayet Koçal’ın cenazesinin yarın (Salı günü) Ambarlık Köyünde Öğle Namazının ardından defnedileceği ve Koçal'ın babasının yaklaşık 1,5 yıl önce kanser hastalığı dolayısıyla hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.