Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor
Rize’nin Derepazarı ve İyidere ilçelerinde Rize İl Özel İdaresi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte hız kazandı.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, Derepazarı’nın Bahattinpaşa, Çakmakçılar ve Kirazdağı, İyidere’nin Kalecik ve Küçükçiflik köylerinde devam eden çalışmaları inceledi. Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve köy muhtarlarıyla birlikte yapılan çalışmaların durumu hakkında bilgiler verildi.

KARAL, “ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI”

asfaltlama-calismalari-devam-ediyor-1.jpg

Çalışmalar kapsamında Rize’de bulunan 351 köyün altyapı ihtiyaçları için çalışmaların hız kazandığını belirten Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın, eski Başbakanımız’ın en çok önemsediği projelerden bir tanesi olan KÖYDES projesi kapsamında yolsuz ve susuz köy bırakmayacağız ilkesiyle yola çıkarak köylerimizin yollarını betonlama, yıpranan betonları asfaltlamak ve köylerimizi yaşanılabilir bir hale getirebilmek amacıyla bu çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Hava şartları olumlu olduğu müddetçe bu çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Rize’mizde bulunan 351 köyümüzün altyapı ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla seferberliği fiilen başlatmış durumdayız” dedi.

asfaltlama-calismalari-devam-ediyor3.jpgasfaltlama-calismalari-devam-ediyor2.jpg