Aşk Engel Dinlemedi

Aşk Engel Dinlemedi
İnternet ortamında 2 yıl önce tanışan ve büyük bir aşk yaşamaya başlayan Artvin'in Arhavi ilçesinden bedensel engelli Yüksel Aydın ile Faslı Niama El Bouzaini evlendi.

İnternet ortamında 2 yıl önce tanışan ve büyük bir aşk yaşamaya başlayan Artvin'in Arhavi ilçesinden bedensel engelli Yüksel Aydın ile Faslı Niama El Bouzaini evlendi.

Arhavi'deki bir salonda yapılan düğünde, Aydın ve Bouzaini çiftinin nikahı hem Türkçe hem de İngilizce olarak Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından kıyıldı.

Nikahın ardından tulum eşliğinde horon oynayan davetliler, gelin ile damada takı takmak için birbirleriyle yarıştı.

Arhavi Belediyesinin internetteki sayfasının tasarımı görevini yürüten damat Yüksel Aydın (32), Fas'ın Kenitra kentinde yaşayan Niama El Bouzaini (29) ile internette tanıştıklarını belirterek, "2 yıl arkadaşlığımız oldu. Bu sürede durumumu tüm çıplaklığıyla Niama'ya anlattım. İlişkimiz aşka dönüştü" dedi.

23.20091214235839..jpg

Bir süre önce yaptığı evlenme teklifini Niama'nın kabul ettiğini ifade eden Aydın, "Her ikimiz de bunu ailelerimize aktardık. Onların da onayıyla Arhavi'de düğün yapılmasına karar verildi. Niama babasıyla Arhavi'ye geldi ve evlendik, çok mutluyum" diye konuştu.

Niama El Bouzaini de daha önce Türkiye'ye hiç gelmediğini belirterek, "Yüksel'i tanıdıktan sonra her türlü fedakarlığı göze alabileceğime karar verdim. Tertemiz bir yüreği, sevgi dolu bir kalbi var. Yüksel'i sevdim ve ülkenize geldim. Bundan sonra burası da benim vatanım" dedi.

Nikahı kıyan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise daha önceki meslektaşının yine Arhavi'ye gelin gelen Faslı bir kızın nikahını kıydığını, kendisinin ise ilk defa uluslararası bir nikah kıydığını belirterek, çifte mutluluk diledi.

24.20091214235806..jpg

Sevginin sınır tanımadığını ifade eden Hekimoğlu, şunları söyledi: "İnternet ortamında artık dünya küçüldü. Sanal ortamda kurulan arkadaşlıklar zaman zaman böylesine mutlu sona ulaşılabiliyor. Arhavi'mizde Niama ile birlikte 4. Fas'lı gelinimiz olduğunu öğrendim. Bundan da mutluluk duydum. Dünya tatlısı bir gelini Arhavi'ye getiren ve belediyemiz bünyesinde bilgi işlemde çalışan Yüksel kardeşimize teşekkür ediyorum."

Damat Yüksel Aydın'ın yakınları da Faslı gelinlerini çok sevdiklerini belirterek, "Gelinimiz artık bizim başımızın tacıdır. Çok sempatik ve saygılı. Arhavi'de oğlumuz Yüksel ile mutlu olacaklarına yürekten inandığımız için bu evliliğe onay verdik" diye konuştu.