Askere Gitmek İçin Gönüllü Oldular

Askere Gitmek İçin Gönüllü Oldular
Terör örgütlerine yönelik Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek veren bir grup vatandaş Halıcıoğlu Askerlik Şubesine gelerek gönüllü...

Terör örgütlerine yönelik Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek veren bir grup vatandaş Halıcıoğlu Askerlik Şubesine gelerek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek veren bir grup vatandaş, gönüllü asker olmak için Halıcıoğlu Askerlik Şubesine gelerek başvuru yaptı. Askerlik şubesinin önüne ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar "En büyük asker bizim asker" sloganları attı. Askere gitmek için dilekçelerini dolduran vatandaşlar şubeye teslim etti.

Gönüllü olarak askere gitmek için dilekçe dolduran bir vatandaş, "Askere gitmek için cumhurbaşkanımızın bizi Afrin'e göndermesini canı gönülden istiyoruz. Televizyonda seyrettik asker kardeşlerimizi. Orada "Ailenize bir mesajınız var mı?'diye sordular. "Bizi beklemesinler" dedi. Bundan çok etkilendik. Onun için bizde onlara destek olmak için gidiyoruz. İnşallah bizi askere alırlar" dedi.

(Murat Horoz / İHA)

Askere Gitmek İçin Gönüllü Oldular

Askere Gitmek İçin Gönüllü Oldular

Kaynak:IHA