Askere selam, Eyleme devam (!)

Askere selam, Eyleme devam (!)
Hakkari'de polisle çatışan göstericiler askeri görünce sizce ne yapmıştır? Bizde okuyunca çok şaşırdık! İşte o anlar;
Hakkari'nin çeşitli mahallelerinde yollara barikat kurarak molotofkokteyli atan göstericilere, polis müdahale etti. Polise taş atan göstericiler askeri aracın geçisi sırasında Mehmetçiğe el salladı ve gösteriye ara verdi. Göstericiler askeri araçların geçişi sonrası eyleme devam etti.

Alınan bilgiye göre, Bağlar, Dağgöl, Medrese ve Keklikpınar mahallelerinde toplanan ve çoğunluğu çocuklardan oluşan göstericiler, yollara barikat kurarak izinsiz gösteri yapmak istedi.

Polisin müdahalesiyle karşılaşan göstericilerin, güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve taşlarla karşılık vermesi üzerine, grubu dağıtmak için biber gazı kullanıldı.

İzinsiz gösteri nedeniyle birçok kişi evine gitmekte güçlük çekti. Keklikpınar Mahallesi'ndeki göstericiler, yoldan geçen askeri araçlarda bulunan Mehmetçiklere el salladı.

Askeri araçlar geçinceye kadar eylemlerine son veren göstericiler, araçların geçişi tamamlandıktan sonra eyleme devam etti.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mahalle yollarını ulaşıma kapatarak ara sokaklara dağılan göstericilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.