Olay53.com
12 Mart 2010 Cuma
Rize’nin Gururu Rize UMKE
Racon Kesenler Hesap Verecek
Yaşama 16 Gün Tutunabildi
İntihar Mektubu Bıraktı ve Kayıplarda
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
09 Şubat 2010 Salı 01:01

Askeri savcıya Balyoz'u anlattı

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan Balyoz Darbe Planı iddasıyla ilgili soruşturma kapsamında tanık sıfatıyla Askeri Savcılığa çağrıldı.

''Balyoz Güvenlik Harekat Planı'' iddiasına ilişkin Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan askeri savcılıkta tanık olarak ifade verdi.

Alınan bilgiye göre, Genelkurmay Başkanlığının başlattığı soruşturma kapsamında, gazeteci Altan, tanık olarak dinlenmek üzere 1. Ordu Komutanlığı Askeri Savcılığı'na davet edildi. Bugün Selimiye'ye giderek, Askeri Savcılığa yaklaşık 30 dakika süren ifade veren Altan, daha sonra 1. Ordu Komutanlığından ayrıldı.

Savcılığın ''Balyoz Güvenlik Harekat Planı'' iddiasına ilişkin belgelerin ne şekilde kendilerine ulaştığını sorduğu Altan'ın, ''Belgelerin kendilerine CD olarak geldiğini, doğruluğuna inandıktan sonra tarayarak yayınladıklarını, daha sonra da orijinallerini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına teslim ettiklerini, kendilerinde bu konuya ilişkin bir belge bulunmadığını'' söylediği öğrenildi.

Kaynak:
Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
RİZE
';elm._draw();elm._show();window.onscroll = CM_Floating_Event;window.onresize = CM_Floating_Event;