Askf Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Askf Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti
Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 12-19 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Spor Haftası etkinliklerini iptal etti.

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 12-19 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Spor Haftası etkinliklerini iptal etti. Kutlamalar kurum ziyaretleri ile sınırlı kalırken, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz'ü ziyaret etti.

12-19 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye'de spor haftası kutlanacaktı. Ancak Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrası Spor Haftası kutlamaları iptal edildi. Düzce'de de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek olan yürüyüş ve diğer etkinlikleri iptal ederken, Başkan Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri sadece kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz'ü ziyaret eden ASKF Yönetimi, ziyaretin amacı ve spor haftası konusunda Akyüz ile bir sohbet gerçekleştirdi.

ASKF Genel Başkanı Erdoğan Bıyık ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "12-19 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye'de spor Haftası kutlamaları vardı. Ülkemizin gündeminde olan saldırı nedeniyle Spor Haftası iptal edildi. Spor Haftası kapsamında daha önce Sayın Valimizi ziyaret ettik. Bugün de Emniyet Müdürümüze nezaket ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak:IHA