ASKON Rize Heyeti Batum Başkonsolosluğunu Ziyaret Etti

ASKON Rize Heyeti Batum Başkonsolosluğunu Ziyaret Etti
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Rize Şubesi Başkanı Recep Ali Karakoyun, Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi Başkanı Recep Ali Karakoyun, beraberindeki heyetle birlikte Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette, Rize ile Batum illeri arasındaki turizm ve ticaret ilişkilerin geliştirilmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulurken Başkonsolos Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ASKON Rize Şubesi Başkanı Karakoyun ise Rize ile Batum illeri arasındaki turizm, kültür ve ticaret ilişkilerin geliştirilmesi için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını kaydederek, Başkonsolos Yılmaz ile ziyarette yer alan Batum Ticaret Ataşesi Didem Dirlik Songür’e misafirperverlikleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdimi ile sona erdi.

askon-rize-heyeti-batum-baskonsoloslugunu-ziyaret-etti-4.jpgaskon-rize-heyeti-batum-baskonsoloslugunu-ziyaret-etti-2.jpgaskon-rize-heyeti-batum-baskonsoloslugunu-ziyaret-etti-5.jpgaskon-rize-heyeti-batum-baskonsoloslugunu-ziyaret-etti-3.jpgaskon-rize-heyeti-batum-baskonsoloslugunu-ziyaret-etti-1.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-027.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum