ASKON Rize Şubesi Başkan Vekili Sarımehmet, Gürcistan Şube Başkanlığına Atandı

ASKON Rize Şubesi Başkan Vekili Sarımehmet, Gürcistan Şube Başkanlığına Atandı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi Başkan Vekili aynı zamanda DEİK Türkiye-Litvanya Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih Sarımehmet’e önemli görev.

ASKON Rize Şubesi Başkan Vekili Mehmet Fatih Sarımehmet, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın’ın talimatı ile ASKON Gürcistan ülke başkanlığına atandı.

ASKON Rize Şubesi Başkanı Recep Ali Karakoyun, Sarımehmet’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “ASKON ailemiz yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da büyümeye devam ediyor. Gürcistan Şube Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Fatih Sarımehmet kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Gürcistan’da güzel işlere imza atacaklarından şüphem yoktur. Yeni vazifelerinde kendisi ve yönetim kuruluna üstün muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

askon-rize-subesi-baskan-vekili-sarimehmet-gurcistan-sube-baskanligina-atandi.jpgmehmet-fatih-sarimehmet-orhan-aydin.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum